Annette Haeberling

http://www.annettehaeberling.com/annette_haeberling/ah.html

UNVEILING NATURE

no images were found

Prijzen tussen €320,– en €720,–

OPENING EXPOSITIE ANNETTE HAEBERLING

no images were found

UIT HET PERSBERICHT:

De Zwitserse Annette Haeberling is geboren in 1979 in Lausanne en woont in Amsterdam, waar zij een atelier heeft. Zij rondde haar opleiding af in 2006 aan HES Visual Arts and new media, and HTA History-Theory of Art, Ecole Superieure des Beaux Arts, Genève, Zwitserland. Annette vraagt zich af wat het vandaag de dag betekent om kunstenaar te zijn. Zij komt tot de volgende conclusie:

“.observing the transformation constantly happening in our society and transposing it in an artistic language with a humble intention of being one more link of the chain and give an evidence of our time.”  

En dat komt tot uiting in haar werk, dat abstract is en waarvoor zij verschillende technieken gebruikt. Ze is gefascineerd door technieken. Ze werkt ook met video en muziek. Voor haar schilderijen gebruikt ze droge pigmenten, acryl-emulsies en collages. Zo maakt zij een fantasiewereld refererend aan de wereld om haar heen, de emotionele gedachtewereld en vooral ook de esthetiek van de natuur. In Mei heeft zij ook een solo-tentoonstelling in Spanje getiteld: “Uber die Natur”.